Rages to Riches

Rage to Riches är, som rubriken antyder, en slot där monster spelar huvudrollerna. Det rör sig dessutom inte om vilka monster som helst, karaktärerna i sloten påminner nämligen skrämmande mycket om några av världens mest kända monster. Som spelare möts du bland annat av Godzilla, King Kong och och den stora stygga vargen. Dessa karaktärer har alla olika roller och funktioner. Sloten har utvecklats av den kända spelutvecklaren Play n’ GO, en spelutvecklare som grundades redan 1997 och som ligger bakom flera av vår tids mest framgångsrika slots. Bland dessa kan nämnas till exempel Cops and Robbers, Dragon Ship och Space Race. Företagets långa erfarenhet borgar för att du som spelare kan förvänta dig en riktigt bra spelupplevelse och Rage to Riches är inget undantag.

Det som gör att Rage to Riches utmärker sig i jämförelse med andra spelautomater är, som brukligt när det gäller slots från Play n’ GO, att det är så snyggt och väl genomfört. Slotens alla delar hänger ihop och ger ett riktigt bra helhetsintryck. Tema, grafik och ljud är genomtänkt och håller hela vägen. Samtidigt är sloten mycket användarvänlig och framförallt lättnavigerad. Detta gör Rage to Riches till en slot som passar för alla – både erfarna spelare och nybörjare. Något som också gör intryck är de många olika funktionerna som finns inbyggda i spelet och som drastiskt förbättrar spelarens chanser att vinna. Det finns som sig bör free spins, wilds och bonusspel men även andra spännande och lite mer ovanliga funktioner.

Vinstlinjer och insatser

Rage to Riches är en slot med 5 hjul, 3 rader och totalt 20 vinstlinjer. Symbolerna består av de olika monstren samt spelkortssymbolerna 10, Knekt, Dam, Kung och Ess. Dessutom finns det en scatter-symbol som pryds av en tjej med blont hår och får du tre sådana symboler, så utlöser du free spin-funktionen. Spelare kan också få free spins under själva free spins-spelet, vilket innebär att man som mest kan få 50 gratis snurr på raken. Det finns också en wild-symbol som ersätter alla andra symboler, undantaget är scatter-symbolen. Wild-symbolen utgörs av Rage to Riches logo. Utöver detta bjuds det även på en rolig kvitt eller dubbelt-funktion som efter en vinst ger spelaren chansen att välja om man vill ta en chans och försöka dubbla vinsten.

Tema och grafik

Slotens skrämmande tema är uppbyggt av monster av olika slag. De rör sig runt i en fiktiv stad och orsakar kaos, vilket faktiskt kan vara till din fördel. Många gånger är det nämligen detta kaos och monstrens ilska som hjälper spelarna att vinna. Temat är annorlunda, samtidigt som det känns bekant. Naturligtvis beror detta på att speltillverkaren använder sig av karaktärer som de allra flesta av oss känner igen. Det är mycket smart drag av Play n’ GO och något som med all säkerhet kommer att tilltala många olika spelare. Grafiken är riktigt vass och genomgående i hela sloten. Ljudet är egentligen inget utöver det vanliga, men det funkar bra och passar framförallt ihop med det övriga temat.

Rage to Riches bonusfunktioner

Bonusspelet i Rage to Riches är riktigt roligt. Här skall spelaren med hjälp av någon av monstren försöka slå sönder så mycket som möjligt av ett par skyskrapor. Ju mer förstörelse desto bättre! Bara det är ett riktig roligt inslag, det är ju alltid roligt att få slå sönder saker. Bonusspelet aktiveras genom att spelaren får symbolerna 10, Knekt, Dam, Kung och som radar upp sig i korrekt ordning från vänster till höger. Bonusen är alltså inte helt enkel att få, men när den väl dyker upp så kommer den definitivt vara värd det då den kan ge en riktigt bra utbetalning. Notera att det inte finns någon progressiv jackpot i den här sloten, till skillnad från många andra liknande spel.

Positivt med sloten

– Rage to Riches bjuder på ett roligt och genomtänkt tema som också tar sig uttryck i den riktigt snygga och skarpa grafiken.
– Funktionen med de fallande symbolerna som ger spelaren flera chanser att vinna på ett spinn är ett trevligt inslag.
– Du kan spela denna spelautomaten både via din dator, din surfplatta och via din mobil.

Negativt med sloten

– Bonusspelen i Rage to Riches kunde utan tvekan varit fler och lättare att uppnå (å andra sidan levererar de bra vinster).
– Temat är snyggt, men väldigt old-school, vilket kan skrämma bort en många spelare som uppskattar mer moderna designer.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis så är Rage to Riches en riktigt riktigt bra slot. Spelet kommer definitivt att bjuda spelarna på många roliga, spännande och givande spelupplevelser. Sloten är dessutom otroligt snygg med strålande grafik, effekter och ljud. Trots att sloten är uppbyggd på ett klassiskt sätt, så känns den ändå nytänkande och innovativ. Spelarna kommer att upptäcka massor av roliga funktioner som kommer att öka nivån på spelupplevelsen ytterligare. Tillsammans ger dessa funktioner och bonusspel även ge spelarna chansen att kamma hem riktigt stora vinster. Allt detta samtidigt som sloten bjuder på timmar av enkel, men högklassig underhållning. Vill du vara den som kammar hem storkovan? Då rekommenderar vi verkligen att du testar Rage to Riches. Du kommer inte bli besviken!

Featured Casino
Minsta insättning är 100 kr
18+ Spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller